Skip to main content
Welkom in ons koffieparadijs!

Zijdebalenstraat 2

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 08.00 – 15.00
Zaterdag 09.00 – 17.00
Zondag 09.00 – 16.00

Gevestigd in het monumentale tuindershuisje aan de Vecht

Het is een kwartier lopen vanaf Utrecht Centraal. Je kan het laatste stuk ook met de bus komen, die doet er 10 minuutjes over. Je stapt dan uit bij de halte Oudenoord met lijn 3, 6 of 7.

Je kan vlak voor de deur de auto parkeren. In de navigatie kun je gewoon "Zijdebalenstraat 2" invoeren.

De WC is helaas niet toegankelijk voor personen die geen trap kunnen lopen. De ingangsdeuren van het café zijn wel breed genoeg om met een rolstoel naar binnen te kunnen. De ingang heeft een drempel van ongeveer 2 cm.

Bekijk het menu van de ZijdebalenApp de Zijdebalen!
Kom langs voor koffie en toasties op Europalaan 500, of warme lunch en sandwiches op Europalaan 93. Of om lekker even te werken in beide cafés.

Europalaan 93 & 500

Openingstijden:
Europalaan 500
Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00

Europalaan 93
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 16.00

Gevestigd in het bedrijfsverzamelgebouw DotSlash EL500 en EL93. Toegankelijk voor iedereen.

Met het OV stap je uit bij halte Kanaleneiland-Zuid. Wanneer je richting de snelweg staat (Ring Utrecht/ A12) bevindt 500 aan je linkerkant en 93 rechts. Wanneer je met de tram komt, of met de bus vanuit Utrecht Centraal neem je de trappen om de weg over te steken om naar 500 te gaan. Aan de meubelboulevard kant zit 93.

Kom je met de auto, dan kan je in de navigatie het beste Eendrachtlaan 100 invoeren. Je komt dan uit aan de achterkant van het gebouw. Je kan parkeren bij “Parkeren C”(betaald) of vaak is er ook nog plek in de parkeerplekken aan de straat (betaald tussen 06.00-11.00). Je kan door de hekken lopen en het meest linkse gebouw is nummer 500 waar wij ons bevinden. Aan de overkant van de Europalaan ligt 93 aan de kant van de meubelboulevard.

Er is een apart invalide WC en de deuren zijn breed genoeg om naar binnen te komen. Op Europalaan 500 zijn ook gehandicapten parkeerplaatsen. Hiervoor kun je aanbellen bij "ingang C", eigenlijk voor pashouders, maar meld bij de receptie dat je komt voor de gehandicapten parkeerplek en je kunt doorrijden naar de ingang.

Bekijk het menu van de EuropalaanApp de Europalaan!
We horen graag van je!

Neem contact op

Stuur ons een mail naar hello@daggercoffee.nl
Volg ons op instagram @daggercoffee
Of neem een kijkje op onze facebook pagina

E-mail ons direct
Dagger Coffee Adres-gegevens