Skip to main content

Barista cursus: Barista One

Barista Hustle training

Basis barista cursus

Het doel van de barista cursus is het leren herkennen van smaakeigenschappen en deze gericht te kunnen beïnvloeden. Smaakt de koffie droog of is de nasmaak niet lekker? Aan het eind van de training kan je dit zelf verbeteren en verder aan de slag met je nieuwe informatie. We leren je verdelen van de koffie, hoe je goed de koffie aan tampt en natuurlijk hoe je de koffie zo beïnvloed dat jij het lekker vindt! 

We proeven samen verschillende koffies, zodat je aan het eind van de training smaken herkend en ook makkelijk zelf je maler kan afstellen.

Deze basis barista training is het alternatief voor de SCA Barista skills module, specifiek gericht op het praktijk gedeelte. We leren je dezelfde skills set, maar dan zonder certificaat en we gaan op een aantal praktijk dingen iets dieper in waardoor je thuis of in je bar makkelijker aan de slag kan.  Wil je ook de theorie? Boek dan de training “herkomst van de koffie erbij”. 

Boek training direct in onze webshopOntvang meer informatie

Specificaties training

Prijs bij individuele inschrijving
€85 (incl BTW.) / €225 (incl. BTW) voor een privé workshop met maximaal twee deelnemers
Prijs voor groepen
mail ons voor de opties. Ook mogelijk op locatie
Aantal personen
Maximaal vier personen per trainer
Duur
drie uur
Locatie
Bij ons in de bar (afhankelijk van de datum)
Doel
Zelfstandig de smaak van je espresso kunnen optimaliseren naar jouw wensen.
Doelgroep
Deze cursus is voor barista's die nog niet zo veel ervaring hebben met koffie zetten met espressomachines. Ook voor barista’s met wat meer ervaring die hun skills strak willen trekken en de basis beter willen begrijpen.

Wil je persoonlijke training of met je eigen groep?