Workshop op locatie

Beste barista

Workshop op locatie

Heb je met jouw bedrijf iets te vieren? Hebben jullie een project waar er echt heel veel koffie en cafeïne nodig is om te zorgen dat het optijd afkomt? Of zijn jullie opzoek naar een leuke invulling voor een teamdag of een bedrijfsuitje? Wij denken graag met je mee naar de mogelijkheden voor een koffie bedrijfsuitje of een koffie workshop op locatie.

Naast een workshop op locatie, kunnen we ook koffie verzorgen. Tijdens jouw bedrijfsevenement kunnen wij ook een koffiebar met barista op locatie plaatsen. We kunnen ook specifieke wensen invullen zoals koffiebekers voorzien van jullie logo tijdens het evenement of een passende aankleding. Voor het serveren van koffie op een bedrijfs-evenement of kantoor-feestje is er geen limiet aan het aantal personen. We helpen ook graag mee om een bar op een beurs, evenement of symposium neer te zetten.

Daarnaast bieden we ook trainingen aan grote groepen. De meest geschikte trainingen voor grotere groepen zijn de “Sensory training” en “De herkomst van koffie-training. De trainingen kunnen we aanpassen zodat ze goed passen bij de grote van de groep en de doelen of thema’s die jullie hebben bij het bedrijsuitje of team build dag. In principe is niks te gek. We vinden het fantastisch om vijf espressomachines neer te zetten en om het hele bedrijf hartjes te leren schenken in de koffies. Voor een workshop op locatie is niets te gek voor ons!

Vraag direct een offerte aanMeer informatie over de Sensory Training: smaken in koffieMeer informatie over de Herkomst van koffie workshop

Specificaties training

Kosten per groep
Vanaf €225 exclusief BTW
Duur
Wisselend, afhankelijk van jouw wensen
Locatie
Op locatie of in onze trainingsruimte in Utrecht of Rotterdam
Doel
Het hebben van een leuke dag en misschien zelfs iets over koffie leren. Afhankelijk van de training kunnen we het zelfs voor elkaar krijgen dat iedereen op werk goed koffie kan zetten!
Doelgroep
Groepen die affiniteit hebben met koffie en op zoek zijn naar een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje of team build activiteit. Of bedrijven die opzoek zijn naar goede koffie op een evenement of projectdag.

We denken graag mee om vorm te geven aan jullie teamdag. Een koffie workshop, een koffiebar én catering? We gaan het regelen!