Skip to main content

Workshop op locatie

Beste barista

Mini-workshop “smaken” op het Utrechtse Stadskantoor

Wat leuk dat je de QR-Code gescant hebt en benieuwd bent naar de antwoorden van de workshop! Als het goed is heb je de smaken kunnen koppelen aan de koffie die je uit de automaat gekregen hebt.

Smaak 1
Voor smaak 1 kon je een zoete smaak herkennen. De hoofdsmaak die wij vinden is chocolade. Eventueel kan je daar nog (veel) dieper op in zoomen, waar je dan uit kan komen op cacaoboter. Proefde je dit ook terug in de koffie?

Smaak 2

Smaak 2 was een tropische smaak, die dankzij de fermentatie in de bonen terecht is gekomen. Soms omschrijven mensen dit als een funky smaak, maar wij hebben het gecategoriseerd als tropische zoete mango.

Nasmaak

Een lange prettige nasmaak is een goede indicatie van een goede, of heel erg goede koffie. Heb je een droge korte nasmaak is òf de kwaliteit van de koffie niet erg goed, of de koffie is niet goed gezet. Hopelijk heb je met deze koffie een erg aangename nasmaak. Smaak is uiteindelijk erg persoonlijk en ook afhankelijk van wat je naast deze koffie hebt gedronken of gegeten. Wij proefden voornamelijk chocolade in de nasmaak. Wat heb jij geproefd?

Mondgevoel 

Het mondgevoel van deze koffie is er soepel en zacht. Ook weer een indicatie dat de koffie goed gezet is, en van kwaliteit is. Is de koffie stroef in mondgevoel? Of er juist niet zo veel mondgevoel, is dat kans groot dat er iets mis is met de kwaliteit van de koffie òf het zetten ervan. Om iets dieper in de terminologie te gaan, zou je deze koffie als fluweel zacht kunnen omschrijven.

 

Leuk dat je deze workshop met ons hebt gedaan! Ben je benieuwd naar meer workshops, kan je op de site rondkijken of ons een mailtje sturen op: hello@daggercoffee.nl . Uiteraard ben je natuurlijk ook welkom op een van onze vestigingen op de Zijdebalenstraat 2 of op de Europalaan 500 

 

Workshop op locatie

Heb je met jouw bedrijf iets te vieren? Hebben jullie een project waar er echt heel veel koffie en cafeïne nodig is om te zorgen dat het optijd afkomt? Of zijn jullie opzoek naar een leuke invulling voor een teamdag of een bedrijfsuitje? Wij denken graag met je mee naar de mogelijkheden voor een koffie bedrijfsuitje of een koffie workshop op locatie.

Naast een workshop op locatie, kunnen we ook koffie verzorgen. Tijdens jouw bedrijfsevenement kunnen wij ook een koffiebar met barista op locatie plaatsen. We kunnen ook specifieke wensen invullen zoals koffiebekers voorzien van jullie logo tijdens het evenement of een passende aankleding. Voor het serveren van koffie op een bedrijfs-evenement of kantoor-feestje is er geen limiet aan het aantal personen. We helpen ook graag mee om een bar op een beurs, evenement of symposium neer te zetten.

Daarnaast bieden we ook trainingen aan grote groepen. De meest geschikte trainingen voor grotere groepen zijn de “Sensory training” en “De herkomst van koffie-training. De trainingen kunnen we aanpassen zodat ze goed passen bij de grote van de groep en de doelen of thema’s die jullie hebben bij het bedrijsuitje of team build dag. In principe is niks te gek. We vinden het fantastisch om vijf espressomachines neer te zetten en om het hele bedrijf hartjes te leren schenken in de koffies. Voor een workshop op locatie is niets te gek voor ons!

Vraag direct een offerte aanMeer informatie over de Sensory Training: smaken in koffieMeer informatie over de Herkomst van koffie workshop

Specificaties training

Kosten per groep
Vanaf €225 exclusief BTW
Duur
Wisselend, afhankelijk van jouw wensen
Locatie
Op locatie of in onze trainingsruimte in Utrecht of Rotterdam
Doel
Het hebben van een leuke dag en misschien zelfs iets over koffie leren. Afhankelijk van de training kunnen we het zelfs voor elkaar krijgen dat iedereen op werk goed koffie kan zetten!
Doelgroep
Groepen die affiniteit hebben met koffie en op zoek zijn naar een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje of team build activiteit. Of bedrijven die opzoek zijn naar goede koffie op een evenement of projectdag.

We denken graag mee om vorm te geven aan jullie teamdag. Een koffie workshop, een koffiebar én catering? We gaan het regelen!