Skip to main content
0

Barflow Training

koffie-en-baristatraining-Dagger-coffee-14

Barflow Training

Bij een barflow training draait het allemaal om de manier van werken. We komen tijdens deze training dan ook graag bij jou langs. Je kunt namelijk het meeste leren in je eigen werkomgeving, waar er waarschijnlijk al een flow aanwezig is en kop & schotels, koelkasten en machines een specifieke plek hebben. Is er op jullie locatie nog geen bar, of wordt de bar verbouwd, dan ben je altijd welkom om in onze ruimte in Utrecht de training te volgen.

Tijdens deze koffie-training focussen we op de manier waarop achter de espressomachine wordt gewerkt. Is het niveau van iedereen in het team hetzelfde? Kunnen er bepaalde dingen sneller of schoner?

Het doel van deze training is leren hoe er in jouw werkomgeving zo snel, consistent en schoon mogelijk gewerkt kan worden. We gaan handeling combineren en overbodige handelingen wegwerken. Door deze aanpak is er misschien zelfs extra tijd om gezellig een praatje te maken met gasten! Hiernaast is het ook mogelijk samen te kijken naar opties om de werkruimte efficiënter in te richten.

Deze training wordt altijd afgestemd op jullie locatie en jullie doelen voor verbetering. Het uiteindelijke streven is om met alle tips en de training binnen drie minuten vier cappuccino’s consistent in smaak en receptuur met latte art af te leveren, waarbij er ook in de gaten kan worden gehouden wat er in de rest van het cafe gebeurt en dat de bar nog steeds schoon is.

Ontvang meer informatie

Specificaties training

Beschikbaarheid
Op aanvraag
Kosten
€ 250 excl. (exclusief reiskosten)
Aantal personen
1 tot 6 personen per sessie
Duur
3 uur
Locatie
Jouw café of in onze trainingsruimte in Utrecht
Doel
Tijdwinst, hogere hygiëne, betere kwaliteit.
Doelgroep
Koffie/horeca professionals

Wil je persoonlijke training of met je eigen groep?

Lukt het jullie om binnen een minuut en dertig seconden, twee cappuccino’s, met latte art op schotels uit te serveren? En dat met ook nog een schone en opgeruimde bar? Zo ja, dan is deze barflow training niet voor jou.