Workshop vrijgezellenfeest

Het leukste vrijgezellenfeestje

Workshop vrijgezellenfeest & koffiebar op jouw bruiloft

Ga jij of een van je vrienden trouwen? Ben je op zoek naar een leuke workshop voor het vrijgezellenfeest? Is de bachelor(ette) een grote koffie fan en vinden jullie het leuk om hier een leuke activiteit om heen te doen? Dan hebben we verschillende opties voor jullie. Wij vinden zelf de “Sensory training” en “De herkomst van koffie-training, een introductie naar koffie cupping” het leukst. Tijdens de “Sensory Training” zijn er verschillende spelletjes om je smaakvermogen te trainen en te testen. Dit is ook een leuke training wanneer er per ongeluk mensen in de groep zitten die niet zo van koffie houden. Tijdens de “Herkomst van koffie-training” gaan we dieper in op hoe koffie geproduceerd wordt en hoe bepaalde smaakeigenschappen uiteindelijk in je koffiekop terecht komt. Op beide pagina’s van deze trainingen staat uitgebreide informatie met prijzen en informatie over de workshops.

Als jullie specifieke wensen hebben voor de invulling van de workshop vrijgezellenfeest, kunnen we daar ook in meedenken. We kunnen bijvoorbeeld een training geven om thuis goed (filter) koffie te kunnen zetten, of we kunnen een latte art training verzorgen. Wanneer jullie met een grote groep zijn, kunnen we ook meerdere machines regelen zodat iedereen genoeg te doen heeft tijdens de training.

Voor of na de training kunnen we een simpele koffie en cake, een high tea, of lunch verzorgen. Afhankelijk wat het programma is de rest van jullie dag, denken we graag flexibel mee met jullie wensen en budget.

We vinden het ook leuk om de koffie catering te verzorgen op bruiloften. We kunnen een mobiele bar meenemen, en ook hier kunnen we inspelen op de wensen van het bruidspaar. Denk hierbij aan specifieke koffie, bedrukking van de bekertjes of de aankleding van de bar. Net als in onze eigen bar, leggen we de lat voor kwaliteit hoog en zorgen dat iedereen genoeg cafeïne en koffie heeft om het feest tot laat door te laten gaan! 

Vraag een offerte aan voor een workshop vrijgezellenfeestCheck de Sensory Training: smaken in koffieCheck de herkomst van koffie workshop

Specificaties training

Kosten per groep
Vanaf €225 exclusief BTW
Duur
Wisselend, afhankelijk van jouw wensen
Locatie
In onze trainingsruimte in Utrecht of Rotterdam. Ook beschikbaar op jouw locatie.
Doel
Een leuk vrijgezellen-feestje hebben èn iets leren over koffie. Of natuurlijk kei goeie koffie hebben op je feest!
Doelgroep
Vrijgezellen-feestjes, of aanstaande bruid en bruidegommen die fantastische koffie willen op de grote dag.

We denken graag mee met jouw persoonlijke wensen, niet veel ideeën zijn te gek voor ons! 🙂