Barflow training

Barflow training

Bij een barflow training draait het allemaal om de manier van werken te optimaliseren. We komen tijdens deze training dan ook graag bij jou langs. Je kan namelijk het meeste leren in je eigen werkomgeving, waar er waarschijnlijk al een flow aanwezig is en schotels, koelkasten en machines een specifieke plek hebben.

Is er op jullie locatie nog geen bar, of is er een verbouwing bezig aan de bar? Dan ben je altijd welkom om in onze ruimte de training te volgen.

Tijdens deze training focussen we op hoe er achter de espressomachine wordt gewerkt. Is het niveau van iedereen in het team hetzelfde? Kunnen er bepaalde dingen sneller of schooner?

Het doel van deze training is leren hoe er in jouw werkomgeving zo snel, consistent en schoon mogelijk gewerkt kan worden. We gaan handeling combineren en overbodige handelingen wegwerken. Door dit te doen is er misschien zelfs extra tijd om gezellig een praatje te maken met gasten! Hiernaast is het ook mogelijk samen naar oplossingen te kijken met tools om de werkruimte efficiënter in te richten. Deze training wordt altijd afgestemd op jullie locatie en jullie doelen voor verbetering. Het uiteindelijke streven is om met alle tips en training binnen drie minuten vier cappuccino’s met latte art af te leveren, waarbij er ook in de gaten kan worden gehouden wat er in de rest van het cafe gebeurd en dat de bar nog steeds schoon is. We volgen tijdens deze training het score formulier van Barista Hustle. Hierbij kunnen we goed objectief overzicht krijgen wat de consistentie en snelheid is.  

Vraag direct een offerte aan

Specificaties training

Prijs per groep
Op aanvraag vanaf €250 (excl. BTW)
Aantal personen
Minimaal 2 personen, maximaal 6 personen per sessie.
Duur
3 uur
Locatie
Bij jou in de bar (indien mogelijk)
Doel
Tijdwinst, strakkere hygiëne, betere kwaliteit van alle geserveerde koffie.
Doelgroep
koffie/horeca professionals.

Wil je persoonlijke training of met je eigen groep?