Skip to main content

Wholesale & samenwerken

Wholesale-Dagger-Coffee
Duurzame relaties

Koffieleverancier in jouw cafe

Dagger Coffee is gebaseerd op het idee van duurzaamheid. Voor ons gaat duurzaamheid verder dan herbruikbare verpakkingen aanbieden. Voor ons zit de duurzaamheid ook in het opbouwen van relaties. Zo ook de relatie die we graag met jou opbouwen. Dankzij onze eigen ervaringen in onze bar en andere cafés, hebben we veel inzichten in de mogelijkheden en uitdagingen van het koffie serveren in een café. Dankzij alle wedstrijd ervaring kunnen we garanderen dat we de lat hoog leggen voor onszelf.

We denken graag mee om het werk zo snel, consistent en zo makkelijk mogelijk te maken voor jou en je personeel. We geven tips en tools om zo weinig mogelijk melk en koffie weg te gooien. We helpen je het beste uit de koffie in jou bar te halen. Voor elke bar heeft dit een andere betekenis en denken wij graag mee naar een passend concept voor jou. We adviseren je graag over de perfecte koffie-tools. Hierbij kun je denken aan een koffiemachine, maler, melkkannetjes, tamper en weegschalen.

Bekijk de koffies die we momenteel in huis hebbenMail ons voor de wholesale prijzenlijst
Wholesale Dagger Coffee Utrecht
Brazil coffee
Duurzaamheid & kwaliteit

Samenwerken met Dagger Coffee

In de praktijk vertaalt dit zich naar een (cocktail)bar die een perfecte signature koffie(cocktai)l wil ontwikkelen, waarin de smaken van onze koffies perfect tot hun recht komen. Trajecten waarbij we hele teams opleiden tot barista, zodat iedereen achter de bar straks hartjes, rosetta’s en drie-dubbele-rosetta’s met een reversed tulp kan schenken. En op goed tempo koffies knallen, zodat er ook nog tijd is voor de gasten. Samen met het barpersoneel kunnen we ook werken naar het certificeren naar de Barista Hustle standaard. Hierbij kijken we naar de snelheid van iemands werk en de (consistente) kwaliteit die iemand levert.

Natuurlijk leveren we altijd koffie naar Dagger Coffee standaard. Wat neerkomt dat we producenten uitkiezen die kwaliteit leveren en een focus op emancipatie en een gezond ecosysteem houden. We zorgen er altijd voor dat je op de hoogte bent waar de koffie vandaan komt die je serveert. We bieden toegankelijke informatie aan, om zo het verhaal van de koffieboer op jullie over te dragen.

De samenwerkingen die wij aangaan zijn dus niet puur als leverancier en afnemer. Wij vinden het belangrijk om meer te bieden en een zakelijke relatie op te bouwen waarbij we van elkaar kunnen leren en samen verder kunnen groeien.

Neem direct contact op

Samenwerken? Neem contact op!